Get Adobe Flash player
ThuisZwaluwen ► Nieuws

Zwaluwen nieuws

Nieuw tenue en leverancier Zwaluwen

Zwaluwen heeft vanaf dit seizoen 2014-2015 een nieuwe leverancier voor haar kleding en tevens een nieuw tenue.

De leverancier, een handelsonderneming uit Drachten, zal in eerste instantie het eerste elftal van de club voorzien van nieuwe tenues in samenwerking met Masita. Als onderdeel van de sponsorovereenkomst en voor de duur van zes seizoenen, zullen ook de andere teams gefaseerd in het nieuw worden gestoken.

Lees meer...

Nieuwe website Zwaluwen online

Onlangs is de nieuwe website van de Leeuwarder Zwaluwen online gezet met een geheel nieuw ontwerp.

Al geruime tijd gaf de URL van de club een melding dat er gewerkt werd aan een nieuwe website en kon men via een link op de thuispagina de oude versie nog bereiken. De nieuwe website is breder en moderner van opzet met een grote(re) thuispagina en donkerder van kleur.

Lees meer...

Website Zwaluwen gehackt

Sinds enige tijd is de website van Zwaluwen niet meer direct (goed) zichtbaar doordat de website (schijnbaar) is gehackt en een virus bevat.

De website van Zwaluwen maakt gebruik van Joomla en er zijn door aanvallers of anderen iframes in de website ‘geïnjecteerd’ die gebruikers normaal gesproken doorverwijzen naar door anderen geëxploiteerde en gehoste website’s. Deze website’s bevatten dan verschillende programma’s die diverse kwetsbaarheden aan de cliëntzijde één voor één proberen te benutten.

Lees meer...

Meer artikelen...
Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?