Get Adobe Flash player

Prijsvraag mei

Deze maand publiceren we weer een prijsvraag op de LVC waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Deze keer heeft de prijsvraag alles te maken met kleuren.

Elke voetbalvereniging heeft zijn eigen kleuren en sommige hebben zelfs een naam waarin die kleuren zijn opgenomen. De clubs hebben vaak twee of meer hoofdkleuren en additionele kleuren die bij de basis clubkleuren worden gebruikt als tegenkleur.

Wij willen graag de (hoofd)kleuren van alle Leeuwarder voetbalclubs weten, dus van de verenigingen die links in het menu 'Voetbalclubs' staan.

Stuur ons de namen van de clubs met daarachter hun hoofdkleuren. De antwoorden zijn op deze website te vinden en vaak hoeft men alleen maar naar de clublogo's te kijken om het antwoord te (kunnen) weten. Zoals gezegd is het voor sommige clubs wel erg gemakkelijk aangezien deze de kleuren in hun naam noemen.

Stuur je oplossing naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  onder vermelding van je volledige naam, adres, telefoonnummer en de naam van je eigen club. Inzenden kan tot 31 mei 2011.

1e prijs: Een Sondico voetbal, beschikbaar gesteld door Rijmar Fotografie

2e prijs: Een handige verstelbare bijzettafel, te gebruiken bij het voetbal kijken en tegelijk eten op de bank, beschikbaar gesteld door Rijmar.communicatie

3e prijs: LAF Magazine en LAF Junior, beschikbaar gesteld door Sportus

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie