Get Adobe Flash player

Uitslag prijsvraag maart

Op de prijsvraag van maart zijn een aantal inzendingen binnen gekomen. Hieruit zijn de prijswinnaars getrokken die we in dit bericht bekend maken.

Het is gebleken dat veel inzenders moeite hadden met de prijsvraag. Van de inzendingen waren er slechts twee die de oplossing goed hadden! De antwoorden konden overigens gevonden worden op deze website en ook op internet. Allereerst geven we hieronder de oplossing van de prijsvraag.

De oplossing is te uitgebreid om hier nogmaals te noemen. Wij verwijzen dan ook naar onze 'Historie' pagina waar alle namen van de Leeuwarder voetbalclubs vanaf het begin tot nu toe staan. Slechts tien namen, eventueel met de club waarin ze zijn opgegaan, hadden ingezonden moeten worden voor een goede oplossing.

De prijswinnaars zijn:

Hoofdprijs: Een fotoshoot in voetbaltenue met de mooiste foto op posterformaat 50 x 70 cm beschikbaar gesteld door Rijmar Fotografie.
Winnaar is Kevin Postma van MKV'29.

1e prijs: Een handige verstelbare bijzettafel, te gebruiken bij het voetbal kijken en tegelijk eten op de bank, beschikbaar gesteld door Rijmar.communicatie.
Winnaar is Peter Hoeben van Futsal Cambuur.

2e prijs: Een junior Fleece Set bestaande uit handschoenen, sjaal en muts.

3e prijs: LAF Magazine en LAF Junior beschikbaar gesteld door Sportus.

De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. De overige prijzen zullen bij een van de volgende prijsvragen weer worden ingezet.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie