Get Adobe Flash player

Informatieavonden keepers voor clubs

De Keeper Academy en KeepTotal nodigen voetbalclubs uit om naar de informatievond omtrent keepers te komen op woensdag 3 mei in Leeuwarden.

Met name voor de keeperstrainer(s) en keepercoördinator(en) van de vereniging(en) is deze avond uiterst interessant, maar ook voor bestuursleden. De avond wordt gepresenteerd door Arno van Zwam, oud keeperstrainer van ondermeer het Nederlands elftal. De avond wordt gehouden in het Sportcafé van FVC.

De avond staat in het teken van de methodiek van Arno van Zwam welke getoond worden in het online programma KeepTotal, leider in keeperstrainingstof en de vertaling hiervan richting de jeugdkeepers. Zijn methodiek staat voor het behalen van het beste resultaat bij elk individu, zowel op keepersvlak als op persoonlijk vlak. Hij heeft een uitgesproken mening hierover.

‘’ Zoals bekend wordt er nog altijd minder energie gestoken in keepers dan voetballers. Mede omdat het ontbreekt aan de juiste kennis, middelen en/ of personen. Online is van alles te vinden over de kennis van het keeperspel en meerdere theorieën over ‘hoe het moet’. Echter, nergens is een rode lijn te vinden noch de fundamentele elementen, leeftijdsspecifieke kenmerken, voor de jeugd keepers. Samen met KeepTotal geven wij invulling aan deze gebreken, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen, zowel als keeper, maar zeker ook als mens.’’

Deze avond wordt de deelnemers van de verenigingen een blik geboden in deze fundamentele elementen om de kwaliteit van het keeperspel binnen de vereniging te ontwikkelen. Om een idee te krijgen van wat de aanwezigen te wachten staat tijdens deze sportieve en informatieve avond is hieronder een programmaoverzicht.

  • 19:00 uur:     Inloop
  • 19:30 uur:     Openingswoord
  • 19:45 uur:     Informatief gedeelte
  • 20:30 uur:     Pauze
  • 20:45 uur:     Start demonstratie veld
  • 21:30 uur      Afsluiter/ borrel

Deze avond is volledig kosteloos en biedt de deelnemers van de verenigingen de mogelijkheid tot ontwikkelen van de keepers en opleiding. Aanmelden kan door de namen van geïnteresseerden binnen de verenging te mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Graag zien Keeper Academy en KeepTotal de vertegenwoordigers van uw vereniging op deze informatieve en sportieve avond tegemoet.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie