Get Adobe Flash player

Voetbalschool Doelbewust weer volgeboekt

Net zoals de voorgaande modules is ook de voorjaarsmodule 2017 van de voetbalschool Doelbewust weer volgeboekt.

Dit is de zevende module voor de voetbalschool waar inschrijven niet meer mogelijk is vanwege de zeer grote belangstelling. Er zijn meer dan 75 aanmeldingen binnengekomen en van spelers van meer dan 14 verschillende voetbalverenigingen uit heel Friesland.

De populariteit van de voetbalschool blijft ongekend hoog. Niet alleen door het grote aantal aanmeldingen, maar ook doordat de deelnemers uit de gehele provincie Friesland komen. Zoals gemeld komen de aanmeldingen van 14 verschillende clubs: Sint Annaparochie, Blauw Wit '34, Be Quick Dokkum, v.v. Hardegarijp, v.v. Irnsum, FVC Leeuwarden, LAC Frisia 1883, MKV'29, v.v. Oosterlittens, SC Bolsward, SC Franeker, S.C. Leovardia, S.C. Stiens, en Leeuwarder Zwaluwen.

Over Doelbewust

De oprichters van Voetbalschool Doelbewust zijn Frans Alma en Ronald Machiela. Beiden zijn al jaren actief als jeugdtrainer binnen voetbalvereniging FVC en delen de passie voor het verder ontwikkelen van jeugd. Naast bovenstaande oprichters is ook jeugdtrainer Edwin Welles nauw betrokken geweest bij het opzetten van de voetbalschool. Edwin heeft de benodigde ervaring op dit gebied opgedaan in Amerika  en is ook al een flink aantal jaren trainer van JO13-, JO11- en JO9- pupillen. Inmiddels is de groep flink uitgebreid met ervaren trainers die er mede voor zorgen dat de deelnemers met veel passie en plezier trainen waardoor ze de benodigde stappen zetten in hun ontwikkeling zowel binnen als buiten het veld.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie