Get Adobe Flash player

Wachtlijst voetbalschool Doelbewust

Het succes van voetbalschool Doelbewust zorgt ervoor dat voor de najaarsmodule een wachtlijst is ontstaan.

Voor deze module kwam een record aantal aanmeldingen binnen en ook nog binnen een korter tijdsbestek dan voorheen. De voetbalschool heeft 68 kinderen kunnen plaatsen en de overigen dus op de wachtlijst gezet. De aanmeldingen kwamen van 12 verschillende clubs!

Zoals bekend is de voetbalschool gehuisvest op de velden van FVC op sportpark Wiarda. Ook zij zullen voor de najaarsmodule gebruik gaan maken van het nieuwe kunstgras van deze club. Deze start op zondag 18 september 2016 en is de zesde module in successie.

Een aanzienlijk aantal deelnemers komt van FVC, maar dit najaar ook nog van 11 andere clubs uit Friesland. Dit zijn de voetbalclubs (uit): St. Annaparochie, Blauw Wit, Dokkum, Hardegarijp, Irnsum, Franeker, Frisia, MKV’29, Oosterlittens, Stiens, Warga WWS en Zwaluwen. Deze ruime belangstelling mag zeker een succes worden genoemd temeer vanwege het feit dat sommige van deze clubs ook een voetbalschool op de eigen velden huisvesten.

Voetbalschool Doelbewust

De oprichters van Voetbalschool Doelbewust zijn Frans Alma en Ronald Machiela. Beiden zijn al jaren actief als jeugdtrainer binnen voetbalvereniging FVC en delen de passie voor het verder ontwikkelen van jeugd.

Naast bovenstaande oprichters is ook jeugdtrainer Edwin Welles nauw betrokken geweest bij het opzetten van de voetbalschool. Edwin heeft de benodigde ervaring op dit gebied opgedaan in Amerika  en is ook al een flink aantal jaren trainer van O13-, O11- en O9-pupillen. Inmiddels is de groep van trainers flink uitgebreid met ervaren trainers die er mede voor zorgen dat de deelnemers met veel passie en plezier trainen waardoor ze de benodigde stappen zetten in hun ontwikkeling zowel binnen als buiten het veld.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie