Get Adobe Flash player

Workshop voetbalscouting (update)

Altijd al een voetbalscout willen worden voor intern of extern of meer kennis over indeling, dan is dit je kans.

Henk Grim verzorgd namelijk deze workshop eenmalig in Friesland en wel op zaterdag 25 juni aanstaande in Drachten. De workshop is gecertificeerd en KNVB erkend en staat open voor iedereen die hem wil volgen, maar vol is vol. Een must voor technisch kader van voetbalclubs.

Er is dus haast geboden om je aan te melden als je deze ‘Workshop in- en externe Voetbalscouting’ wilt gaan volgen, want er zijn een bepaald aantal plaatsen beschikbaar. De tijden van de workshop zijn van 10:00 tot 16:00 uur en is als enige in Nederland erkend door de KNVB, VVON en CBV. De workshop wordt afgesloten met een certificaat en gediplomeerde oefenmeesters (UEFA licentie) ontvangen vier studiepunten.

Enkele citaten van deelnemers:

  • "onmisbaar voor onze vereniging"
  • " prima informatie die we kunnen gebruiken bij teamindeling"
  • “ we gaan de in- en externe scouting nu echt anders aanpakken!”
  • " ik ben nu scout bij een profvoetbalclub!"
  • “ als scout nu voor een KNVB-intermediair op stap om talenten te ontdekken”
  • " alles over intern en extern scouten komt aan bod"
  • " een bijzonder kijkje in de wereld van de voetbalscout, je krijgt zelfs te zien wat hij opgeschreven heeft!"

De workshop voetbalscouting is een met alles over jeugd-, amateur- en profscouting bestaande uit theorie, wedstrijdbezoek, evaluatie. Door deze workshop zijn de eerste scouts al aangenomen door een betaald voetbalorganisatie en ook (TOP) amateurclubs! Amateurverenigingen kijken met een andere blik naar de interne scouting en teamindeling. Maar de workshop voetbalscouting is vooral ook bestemd voor technisch kader jeugd- ,prof-, en amateurvoetbal.

Vanuit de voetbalwereld is een grote belangstelling voor de unieke Workshop Voetbalscouting, waarbij Fulltime Professioneel (hoofd)scout Henk Grim met jarenlange ervaring in de praktijk vertelt wat interne en externe scouting van een individuele speler exact inhoudt. Op dit moment is hij internationaal scout van St. Pauli, Hoofd Scouting van de Treffers en adviseert verenigingen op het gebied van voetbalscouting. Dit geldt zowel in jeugd- als seniorenvoetbal, amateurs en profs. En bij in- en extern scouten komt nog veel kijken. Voor scouting en teamindeling  bij de jeugd is zeer veel aandacht.

Diverse personen uit de voetbalwereld hebben een bijdrage geleverd aan de uiteindelijke presentatie. Van trainer tot prof- en jeugdscout en van technisch directeur tot technisch coördinator in zowel het profvoetbal als amateurvoetbal, jeugd en senioren.

De workshop voetbalscouting is niet gebonden aan een betaald voetbalorganisatie of amateurvereniging. Deze is totaal onafhankelijk en neutraal. Voor informatie en aanmelden: www.workshopvoetbalscouting.nl. Bij vragen bel met Henk Grim op 063 3088999 of stuur een e-mail via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Actie: doe mee en win een gratis plaats bij de Workshop Voetbalscout, volg ons via twitter en retweet het bericht hierover op twitter! De winnaar van de(ze) actie is bekend en dit is Richard Feitsma. Gefeliciteerd.

Update 22-06-2016

Programma zaterdag 25 juni in Drachten

Sportcomplex De Peppel
Gauke Boelensstraat 101
9203 RK  Drachten

09.15 uur : Ontvangst

09.30 uur : Theorie Scouting intern- en extern met extra teamindeling

11.15 uur : Hoe werkt een in- en externe voetbalscout (alle ins en outs!)

12.30 uur : Voorbereiding in-en externe scout op een wedstrijd

12.45 uur :  Lunch

Wedstrijdbezoek :  Hoe beoordeel je spelers.

13.00 uur : Cambuur onder 17 – AFC Amsterdam onder 17

14.45 uur : Evaluatie wedstrijden / Wat heeft in- en externe scout gezien

16.00 uur : Einde

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie