Get Adobe Flash player

Volg LVC ook via social media

De FVC website kan zich in een grote belangstelling verheugen en dus vele bezoekers per dag, zo laten de statistieken zien.

Voor de mensen die onderweg en mobiel zijn hebben wij ook twitter en Facebook, waardoor het (amateur) voetbalnieuws uit de gemeente Leeuwarden ook van huis te volgen is. In dit bericht de linken naar deze twee media en informatie over de gepubliceerde gegevens.

Bijna vanaf de start van de Leeuwarder Voetbal Club (LVC) in 2010 gebruiken wij ook al twitter om de geplaatste artikelen en berichten onder de aandacht te brengen. Via een automatische feed worden de geplaatste berichten op onze twitteraccount gezet, zodat volgers de aankondiging ervan kunnen zien en gaan lezen. Daarnaast worden twitter ook nog gebruikt voor snelle en kleine berichten over het voetbal in Leeuwarden. Vind hier onze twitteraccount.

Daarnaast zijn we midden 2015 begonnen om ook onze Facebookpagina te gebruiken om onze volgers en lezers op de hoogte te houden. Ook hier komen de aankondigingen van artikelen van de website te staan met daaronder een link, zodat lezers snel het bericht kunnen lezen. Ook gebruiken we onze Facebookaccount om snel foto’s te delen van evenementen bij de verschillende clubs of snel een nieuwsfeit de wereld in te sturen. Vind hier onze Facebookaccount.

Informatie

Tenslotte nog even dit. Regelmatig ontvangen wij van verschillende voetbalclubs persberichten of andere informatie voor plaatsing op onze website. Ook ontvangen wij af en toe berichten van clubs die zich afvragen waarom hun club zo weinig in de belangstelling staat op de LVC. Hierop kunnen wij alleen maar antwoorden dat het een kwestie van halen, maar zeker ook brengen is. Dus neem ons email adres op in de verzendlijst voor de persberichten naar de media, zodat ook wij aandacht (kunnen) besteden aan jou club.

Dit geldt ook voor de vertoonde informatie van de verenigingen op de clubpagina’s. De clubs kunnen gevraagd en ongevraagd ons van de juiste informatie voorzien, maar dan moet er wel gereageerd worden. Sommige clubs beantwoorden onze vraag om bijvoorbeeld overschrijvers te melden direct met een e-mail terug en anderen laten niets van zich horen. Veel bezoekers gebruiken onze website om de verschillende clubs te vergelijken, vooral bij een (nieuwe) keuze voor een voetbalclub in de gemeente Leeuwarden. Het up-to-date zijn van de gegeven informatie is dus belangrijk voor je club.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie