Get Adobe Flash player

Leeuwarder voetbalclubs in de prijzen

Drie voetbalclubs in de gemeente Leeuwarden zijn in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne.

MKV’29, Frisia en WWS krijgen een bedrag uitgekeerd omdat er (genoeg) stemmen op deze clubs zijn uitgebracht. Negen dagen lang konden leden van de Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland namelijk stemmen op verenigingen en clubs. In totaal ontvangen 177 clubs een bijdrage.

Er zijn in de actieperiode in totaal 9.290 stemmen uitgebracht op meer dan 200 verenigingen. Naast voetbal- en andere sportclubs waren er ook andere keuzes zoals muziekverenigingen, koren en dansploegen. Sommige van deze clubs haalden niet het minimale aantal stemmen en behoren daardoor niet tot de gelukkigen. Elf clubs haalden daarentegen het maximaal haalbare bedrag met de op hun uitgebrachte stemmen. In totaal wordt er begin mei meer dan € 41.000 uitgekeerd.

Rabobank Clubkas Campagne

De coöperatieve gedachte van de Rabobank is dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom zoekt de bank op verschillende manieren verbinding met de lokale samenleving, onder andere via sponsoring. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland hebben inspraak op de verdeling van dit geld. Ieder lid mocht vijf stemmen uitbrengen op clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er uitgebracht werden, des te groter de sponsorbijdrage voor een club.

In 2015 doen de deelnemers van afgelopen jaar niet automatisch (meer) mee. Clubs moeten zich nu via de website van de bank aanmelden. Nieuw is dat de club ook een bestedingsdoel moet aangeven. Wilt u met uw club in 2015 deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne? Klik dan hier voor meer informatie, de voorwaarden en aanmelden.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie