Get Adobe Flash player

LVC

Welkom op de website met alle informatie over voetbal in de (huidige) Gemeente Leeuwarden. Je vind hier de (kern)gegevens van de amateur voetbalclubs. In totaal zijn er momenteel 12 die verspreid zijn over vijf sportgebieden, namelijk Sportpark Nylân, Sportcomplex Wiarda, Sportgebied Kalverdijkje, Sportgebied De Magere Weide en Sportpark 't Loo.

Tevens geven wij inzicht in de kenmerken van de voetbalverenigingen, zodat een eenvoudig vergelijk mogelijk is. Op de verschillende pagina's wordt tevens via linken verwezen naar de website's van de voetbalclubs en de pagina waar men zich kan opgeven als nieuw lid.

Mocht er bij jouw club informatie ontbreken of niet helemaal juist zijn, laat dan de secretaris van de club even contact met ons opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Het is de voetbalclubs in de gemeente Leeuwarden toegestaan om de RSS-feed van deze website te gebruiken voor nieuwsvoorziening over het voetbal in Leeuwarden op hun eigen website.

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

 • De eigenaar: de eigenaar van deze website, Rijmar.communicatie
 • Gebruik(en): alle denkbare handelingen
 • Jij: de gebruiker/ bezoeker van deze website
 • De content: alle in en op deze website aanwezige inhoud

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die je thans bekijkt en de andere pagina's van deze website. Door deze website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

 1. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde
 2. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of website's waarnaar wordt verwezen
 3. Bij het aanmelden op deze website geeft de persoon in kwestie toestemming voor het toezenden van nieuws(feiten) door LVC.
 4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele - en auteursrechten
 5. Op de getoonde foto's berust copyright bij de fotografen/ eigenaren en bij het gebruik van deze foto's op publiekelijk toegankelijke plaatsen zal een factuur worden gestuurd voor de economische waarde en het gebruik ervan
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
 7. Na toestemming en betaling voor gebruik van content dient deze altijd voorzien te worden van bronvermelding en een link naar deze website.
 8. Het publiceren van (delen van) artikelen maakt inbreuk op de auteursrechten van de LVC en de exclusiviteit van het artikel en van deze website, overtreders zullen aansprakelijk worden gesteld en de economische waarde, een schadevergoeding en administratiekosten ten behoeve van opsporing zal op hen worden verhaald.

(Auteurs)rechten

Auteursrechten alsook andere (intellectuele) rechten zijn nadrukkelijk voorbehouden aan de eigenaar van deze website.  Zie ook het arrest van 26 juli 2011 van het Hof in Leeuwarden waarin is bepaald dat nieuwsmedia, zoals LVC, een auteursrechtvoorbehoud kunnen maken, waardoor voor overname van (delen van) nieuwsartikelen en/ of foto's een vergoeding verschuldigd is. Voor artikelen en/ of foto's die zonder toestemming worden overgenomen van deze website zal een schikkingsvoorstel worden toegezonden. (zie ook punt 8 hierboven)

Prijsvraag

Oplossingen dienen via e-mail te worden ingezonden. Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars zullen met naam bekend worden gemaakt via de website. Prijzen van winnaars in de gemeente Leeuwarden worden zonder kosten bezorgd. Prijswinnaars buiten de gemeentegrenzen dienen de verzendkosten van grote(re) prijzen (anders dan per brief en enkele postzegel) vooruit te betalen of de prijs zelf op te halen. Door deelname aan de prijsvraag confirmeerd de deelnemer zich aan deze voorwaarden.

Rijmar.communicatie

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie