Get Adobe Flash player
ThuisLeovardia ► Nieuws

Leovardia Nieuws

Weekendtoernooi Leovardia

In het weekend van 11 en 12 juni organiseert SC Leovardia voor de vijfde maal in successie het jaarlijkse weekendtoernooi.

Het toernooi werd voor het eerst georganiseerd door de voetbalvereniging Rood Geel. Niet geheel toevallig droeg het toernooi toen nog de naam ‘Tententoernooi’ en die betiteling past ook bij de editie die het komende weekend van start gaat: “De deelnemende teams overnachten namelijk in tenten” zo legt de verantwoordelijke toernooidirecteur uit.

Lees meer...

Hoofd scouting verlaat Leovardia (update)

Naar maandagavond bekend is geworden verlaat Johan Rietdijk, hoofd scouting, per direct Leovardia.

De reden voor zijn onmiddellijke vertrek is dat hij het niet eens is met het gevoerde beleid. Er is veel onrust ontstaan en veel onduidelijk sinds René van der Weij, hoofd jeugdopleiding, heeft aangegeven in januari te stoppen. En de nieuwe mensen hebben, volgens hem, niet dezelfde visie.

Lees meer...

Open brief Leovardia aan Sybren Bosma

Afgelopen zaterdag ging het helemaal mis in de wedstrijd van WTOC tegen Leovardia als een speler van de laatste club een zeer ongepaste opmerking maakt.

Deze opmerking was gericht aan WTOC speler Sybren Bosma die een handicap heeft, hij mist namelijk een groot deel van zijn rechterarm. De opmerking was gerelateerd aan zijn handicap en de vlam sloeg in de pan. De gemoederen liepen zo hoog op dat de scheidsrechter de wedstrijd moest staken. Ook na een afkoelingsperiode bleek dat doorspelen, gezien de sfeer, niet wenselijk was.

Lees meer...

Meer artikelen...
Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?