Get Adobe Flash player
ThuisF.V.C.Nieuws ► Aanmelden FVC Jeugdtoernooi

Aanmelden FVC Jeugdtoernooi

Voetbalvereniging FVC organiseert in juni 2017 weer haar eigen jeugdtoernooi op de velden van sportcomplex Wiarda.

De club hoopt net als voorgaande afleveringen weer vele jeugdploegen uit (Noord) Nederland te mogen begroeten op hun prachtige sportcomplex Wiarda. Hier hebben ze voor het jeugdtoernooi de beschikking over de kunstgrasvelden. Er zijn nog plaatsen vrij en dus kunnen er nog teams worden aangemeld.

Er is voldoende parkeerruimte aanwezig bij het sportcomplex en in het sportcafé zal voor de inwendige mens worden gezorgd. Zoals altijd probeert de club zoveel mogelijk rekening te houden met indeling op sterkte. Het toernooi is voor jeugdteams in de 2e, 3e, 4e en 5e klasse. Graag willen ze dan ook teams uit (Noord) Nederland uitnodigen om met hun team(s) in te schrijven voor dit altijd prachtige en sportieve jeugdtoernooi op zondag 25 juni 2017.

De volgende categorieën kunnen deelnemen:

  • JO7 (4-tallen, 1e klasse)
  • JO9 (7-tallen, 2e en 4e klasse)
  • JO11 (7-tallen, 2e, 3e, 4e en 5e klasse)
  • JO13 (11-tallen, 2e en 3e klasse)
  • JO15 (11-tallen, 4e klasse)
  • MO17  (11-tallen, 1e klasse)

Zodra er voldoende inschrijvingen zijn voor een bepaalde categorie en klasse dan wordt die poule gesloten voor inschrijving. Het is dus belangrijk om uw voorkeur zo snel mogelijk aan FVC door te geven. FVC behoudt zich het recht voor om bij zeer veel inschrijvingen een team per vereniging in te schrijven. Sluitingsdatum van inschrijving is 22 april 2017. Na deze datum zal FVC de deelnemers verder en uitgebreider informeren over het toernooi.

FVC ziet uit naar de komst van jullie team(s) op het FVC Jeugdtoernooi 2017 en hopen op een gezellig en sportief toernooi.

Meld je team(s) hier aan voor het FVC Jeugdtoernooi.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?