Get Adobe Flash player
ThuisF.V.C.Nieuws ► Rick Jansma Hoofd Jeugd Opleiding

Rick Jansma Hoofd Jeugd Opleiding

LEEUWARDEN – Voetbalvereniging FVC heeft Rick Jansma aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding.

Hij zal in deze functie de jeugdopleiding verder versterken en samen met de Technische Coördinatoren en trainers het Jeugdbeleidsplan uitvoeren en de opleiding verder professionaliseren. Rick Jansma is een bekende voor FVC waar hij in de hoofdmacht speelt. Hij heeft zijn sporen verdiend in het voetbal en met hem komt veel kennis en ervaring naar de jeugdafdeling van FVC.

Zo was hij betrokken bij de voetbalschool van Heerenveen en Cambuur, is hij trainer geweest van verschillende categorieën teams, heeft hij zelf jaren als voetballer gespeeld bij verschillende clubs tot op hoofdklasse niveau en heeft hij naast de CIOS en ALO opleiding ook het TC II/ UEFA B diploma. Ook zijn onderwijsbevoegdheid als gymdocent en leerlingbegeleider zullen zeker van pas komen in de nieuwe functie.

Rick Jansma ziet er naar uit om aan de slag te gaan en zijn doel is om de jeugdopleiding van FVC nog meer te structureren, een duidelijke en goede jeugdopleiding neer te zetten, continuïteit en stabiliteit  te bewerkstelligen en een uitstraling te geven die aantrekkingskracht heeft op de jeugd. Voor hem is het duidelijk dat plezier in het voetbal, tezamen met opleiding en ontwikkeling leidt tot de gewenste prestaties voor elke voetballer op zijn of haar niveau.

In de gesprekken met het Jeugdbestuur was Rick erg enthousiast over de kans die hij krijgt om samen met de andere kaderleden van de jeugdafdeling het doel na te streven en de benodigde stappen hierin uit te voeren. Het Jeugdbestuur ziet de samenwerking dan ook met volle vertrouwen tegemoet.

Bron: FVC Persbericht

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?