Get Adobe Flash player
ThuisF.V.C.Nieuws ► Weer Champions League bij FVC

Weer Champions League bij FVC

Nee, dan hebben we het niet over wedstrijden kijken in het sportcafé, maar over de jongste jeugd die hun eerste stapjes zetten op het voetbalveld.

Onder de naam ‘Champions League’ organiseert FVC weer haar mini pupillen. Dit zijn kinderen, jongens en meisjes, van 4 tot 7 jaar die zonder kosten mee kunnen doen aan deze serie. Het is vooral bedoeld om ze te laten wennen aan de bal en in aanraking te brengen met het voetbal.

Die eerste stapjes op een voetbalveld zijn voor de kleinsten immers een hele grote stap. In de Champions League serie kunnen deze zeer jonge spelers en speelsters in een veilige omgeving eenvoudig en op een speelse manier wennen.

De kinderen spelen ook in een echt tenue van één van de clubs uit de Champions League. Dus echt in een shirt van bijvoorbeeld Barcelona, Arsenal, PSG of Bayern, wie wil dat nu niet? En wanneer ze het veld betreden klinken de klanken van het officiële Champions League nummer. Het is ook als toeschouwer zeer vermakelijk om te zien hoe deze jongste jeugd hier mee om gaat.

De Champions League serie van dit najaar start op woensdag 21 september en bestaat uit acht trainingen op de woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur op de FVC velden op sportpark Wiarda. Voorgaande series waren een groot succes en ook nu verwacht de club dat alle beschikbare plaatsen bezet gaan worden.

De deelname is geheel gratis en aanmelden kan via de website van FVC. Indien u als ouder/ verzorger vooraf nog vragen heeft dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?