Get Adobe Flash player
ThuisF.V.C. ► Nieuws

FVC Nieuws

Het Panna Sterrenteam bij FVC

In de herfstvakantie kan de jeugd uit Friesland meedoen aan het nieuwste voetbalfestijn, het Panna Sterrenteam.

Deze talentenjacht is voor iedere voetballer/ voetbalster onder de 13 jaar in Friesland en komt op donderdag 26 oktober 2017 naar Leeuwarden bij voetbalvereniging FVC. De allerbeste voetballers van de dag worden uitgenodigd voor het Panna Sterrenteam O11 en O13.

Lees meer...

SC Cambuur Voetbalmiddag bij FVC

Uw zoon/dochter maakt kans om op woensdag 4 oktober te trainen als een echte speler van SC Cambuur!

De allereerste SC Cambuur voetbalmiddag van dit jaar wordt gehouden bij de Friesche Voetbal Club (FVC) in Leeuwarden. Voor wie is de voetbalmiddag van SC Cambuur? Deze is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 15 jaar oud die wel of niet op voetbal zitten. Het ervaren hoe het is om te trainen als een echte profvoetballer, staat hierbij centraal.

Lees meer...

FVC, met de V van verhuizing

FVC is benaderd door de gemeente Leeuwarden om te komen praten over een verhuizing naar het nieuwe sportcomplex in de wijk De Zuidlanden.

Op deze manier hoopt de gemeente om het capaciteitsprobleem op Wiarda op te lossen, omdat de uitbreiding met drie velden ten koste zou gaan van dure bouwgrond bestemd voor de huizenbouw en dat wil men niet. De club staat niet echt te springen, want dit zou in haar bestaan een achtste verhuizing worden.

Lees meer...

Meer artikelen...
Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?