Get Adobe Flash player
ThuisF.V.C. ► Nieuws

FVC Nieuws

FVC op sportcomplex Wiarda

LEEUWARDEN – De Friesche Voetbal Club (FVC) laat via een persbericht weten dat zij haar domicilie heeft op sportcomplex Wiarda en dat het allerminst zeker is dat zij verhuist naar sportcomplex Middelsee.

De vereniging voert verkennende gesprekken met de gemeente Leeuwarden over de voorwaarden voor een mogelijke verhuizing, niet meer en niet minder. FVC is recent verhuisd naar Wiarda en om nu opnieuw te moeten verhuizen (vierde keer in een beperkt aantal jaren) zal een zeer weloverwogen besluit moeten worden genomen met voldoende verbeteringen en perspectief.

Lees meer...

Het Panna Sterrenteam bij FVC

In de herfstvakantie kan de jeugd uit Friesland meedoen aan het nieuwste voetbalfestijn, het Panna Sterrenteam.

Deze talentenjacht is voor iedere voetballer/ voetbalster onder de 13 jaar in Friesland en komt op donderdag 26 oktober 2017 naar Leeuwarden bij voetbalvereniging FVC. De allerbeste voetballers van de dag worden uitgenodigd voor het Panna Sterrenteam O11 en O13.

Lees meer...

SC Cambuur Voetbalmiddag bij FVC

Uw zoon/dochter maakt kans om op woensdag 4 oktober te trainen als een echte speler van SC Cambuur!

De allereerste SC Cambuur voetbalmiddag van dit jaar wordt gehouden bij de Friesche Voetbal Club (FVC) in Leeuwarden. Voor wie is de voetbalmiddag van SC Cambuur? Deze is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 15 jaar oud die wel of niet op voetbal zitten. Het ervaren hoe het is om te trainen als een echte profvoetballer, staat hierbij centraal.

Lees meer...

Meer artikelen...
Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?