Get Adobe Flash player
ThuisF.V.C. ► Nieuws

FVC Nieuws

Jan Schulting nieuwe hoofdtrainer FVC

LEEUWARDEN - Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 is Jan Schulting (62) hoofdtrainer van FVC. Hij volgt Johan Groote op die na dit seizoen stopt als hoofdtrainer bij de Leeuwarder club.

Naast de functie als Hoofdtrainer zal Jan Schulting ook Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw worden naast Rick Jansma die dit doet voor de Onderbouw. Jan heeft een contract getekend voor een jaar. De eerste contacten met de nieuwe trainer liepen via de Coördinator Senioren van FVC, Angelien Leemburg.

Lees meer...

FVC op sportcomplex Wiarda

LEEUWARDEN – De Friesche Voetbal Club (FVC) laat via een persbericht weten dat zij haar domicilie heeft op sportcomplex Wiarda en dat het allerminst zeker is dat zij verhuist naar sportcomplex Middelsee.

De vereniging voert verkennende gesprekken met de gemeente Leeuwarden over de voorwaarden voor een mogelijke verhuizing, niet meer en niet minder. FVC is recent verhuisd naar Wiarda en om nu opnieuw te moeten verhuizen (vierde keer in een beperkt aantal jaren) zal een zeer weloverwogen besluit moeten worden genomen met voldoende verbeteringen en perspectief.

Lees meer...

Het Panna Sterrenteam bij FVC

In de herfstvakantie kan de jeugd uit Friesland meedoen aan het nieuwste voetbalfestijn, het Panna Sterrenteam.

Deze talentenjacht is voor iedere voetballer/ voetbalster onder de 13 jaar in Friesland en komt op donderdag 26 oktober 2017 naar Leeuwarden bij voetbalvereniging FVC. De allerbeste voetballers van de dag worden uitgenodigd voor het Panna Sterrenteam O11 en O13.

Lees meer...

Meer artikelen...
Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?