Get Adobe Flash player
ThuisFriesland ► Nieuws

Friesland Nieuws

Vernieuwde website Friesland

Het bedrijf Voetbalassist doet goede zaken in de gemeente Leeuwarden nu de vierde club een website heeft ‘gekocht’.

Het is voetbalvereniging Friesland die na FVC, Blauw Wit en MKV’29 ook bij deze provider een nieuwe website bestelde. Qua sjabloon is de horizontale opmaak gekozen en natuurlijk met de clubkleuren blauw en geel. Een flinke verbetering in vergelijk met de oude website.

Lees meer...

Verzorgd voetbaltoernooi Friesland

Afgelopen zaterdag 30 mei organiseerde voetbalvereniging Friesland sinds een lange tijd weer een eigen voetbaltoernooi.

Het toernooi was voor E-pupillen en verschillende gastteams uit Leeuwarden en Friesland streden mee om de eer en de prijzen. Naast het toernooi waren er ook nog spelletjes zoals voetgolf en wie als speler het hardst kon schieten. De 30 vrijwilligers zorgen samen met het goede weer en de sportieve teams voor een prachtige dag.

Lees meer...

Toekomst van Lvv Friesland

Dit is een van de agendapunten van de komende Algemene Ledenvergadering van de voetbalclub met dezelfde naam op sportpark Nylân.

Ook al gaat het met het eerste elftal sinds dit kalenderjaar weer de goede kant op, de club is nog steeds qua aantal leden op sterven na dood. Als de zaaltak niet wordt meegerekend zijn er ongeveer nog een kleine 100 (veld)leden en daarvan maar drie jeugdteams. Een te smalle basis om het voortbestaan te garanderen zou je denken.

Lees meer...

Meer artikelen...
Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?