Get Adobe Flash player

De Jong per direct naar Cambuur

Henk de Jong is per direct aangesteld als assistent-trainer van Cambuur. In ondeling overleg tussen De Jong zijn huidige club Harkemase Boys en het bestuur van Cambuur is besloten om de samenwerking per direct te starten.

Cambuur kwam na het vertrek van Stanley Menzo al snel tot een akkoord met De Jong, die bij zijn werkzaamheden in Leeuwarden de huidige trainer a.i. Alfons Arts gaat assisteren. De trainer zou echter tot 1 januari bij zijn huidige club Harkemase Boys blijven werken. Nu is in goed onderling overleg  besloten dat De Jong beide functies tot die datum met elkaar gaat combineren.

Menzo vertrok vorige week bij Cambuur om zo assistent-trainer te kunnen worden bij Vitesse. Lang had het bestuur van Cambuur echter niet nodig om in Arts en De Jong de opvolgers vast te leggen. De Jong had al eerder aangekondigd dat hij zijn huidige club Harkemase Boys aan het einde van het seizoen zou gaan verlaten om een nieuwe uitdaging te zoeken. Per 1 januari 2011 kan hij zich volledig op die nieuwe uitdaging 'storten'.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie