Get Adobe Flash player

Nieuwe website Cambuur

Vanaf deze week is de nieuwe website van SC Cambuur in de lucht en hoeven supporters niets meer te missen van het blauw-gele nieuws.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan deze nieuwe website van Cambuur. Vooral het actuele voetbalnieuws en de 'social media' hebben een prominente plaats op de nieuwe website. Uitslagen, standen en periodetitels zijn altijd actueel, dankzij de verstrekte informatie vanuit de Jupiler League.

Social media staat centraal in de opzet van de website. De volgers op Twitter ontvangen als eerste al het SC Cambuurnieuws. In de voetbalwereld gaan vaak diverse geruchten rond over bijvoorbeeld transfers. Het Twitter account van SC Cambuur zal als eerste de geruchten bevestigen. Volgen is dus een must als je als eerste op de hoogte wilt worden gehouden van het laatste SC Cambuurnieuws. Facebook fans krijgen als eerste het laatste Cambuur TV-nieuws, zoals de wedstrijdverslagen en ander Cambuur-videonieuws.

Daarnaast is er binnenkort de mogelijkheid om (mayor) burgemeester te worden van het SC Cambuurstadion. Via het sociale netwerk FourSquare kun je inchecken in het stadion. Degene met de meeste check-ins wordt automatisch burgemeester van het stadion en wordt dan ook vertoond met foto op de website. Daarnaast ontvangt de burgemeester meer privileges bij SC Cambuur.

Friks Web en Marketing uit Leeuwarden heeft de nieuwe website van Cambuur gemaakt en voorzien van de juiste uitstraling. Het platform wordt ondersteund door Infostradasports en Eyeworks Sports. De komende maanden worden er nog meer nieuwe features toegevoegd aan Cambuur.nl.

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie