Get Adobe Flash player

Cambuur Nieuws

Oefenwedstrijden Cambuur (update)

Na het vertrek van een flink aantal bepalende spelers en de komst van veel nieuwe spelers zijn de supporters benieuwd naar het nieuwe Cambuur.

In verschillende oefenwedstrijden hebben zij en alle andere fans de gelegenheid om dit nieuwe Cambuur te aanschouwen en te zien spelen. Volgens de traditie wordt de eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen DTD en wel op vrijdag 29 juni. Daarna volgen nog zeven oefenwedstrijden.

Lees meer...

Nieuwe website Cambuur

Vanaf deze week is de nieuwe website van SC Cambuur in de lucht en hoeven supporters niets meer te missen van het blauw-gele nieuws.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan deze nieuwe website van Cambuur. Vooral het actuele voetbalnieuws en de 'social media' hebben een prominente plaats op de nieuwe website. Uitslagen, standen en periodetitels zijn altijd actueel, dankzij de verstrekte informatie vanuit de Jupiler League.

Lees meer...

Open dag Cambuur

Aanstaande zaterdag, 30 juli, houdt Cambuur haar jaarlijkse open dag in het Cambuurstadion.

De open dag begint om 13:00 uur en het programma kent een groot aantal activiteiten. Zo zullen ondermeer de spelers van het nieuwe seizoen worden gepresenteerd, is er een speurtocht door het stadion, kan de Cambuurbus worden bekeken en wordt er een quiz gehouden op de tribune.

Lees meer...

Meer artikelen...
Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie