Get Adobe Flash player
ThuisBlauw Wit ► Nieuws

Blauw Wit Nieuws

Blauw Wit verhoogt contributie selecties

In de laatste gehouden algemene ledenvergadering van de club is besloten om de contributie van de selectiespelers te verhogen.

De verhoging voor deze leden bedraagt maar liefst € 50 per seizoen en dat is rond de 30%. Dit geldt voor de selecties van de A-, B-, C- junioren en de D-pupillen. De club vindt de aanvullende middelen nodig om de investeringen in de jeugdopleiding voor de komende jaren te borgen.

Lees meer...

Nieuwe website Blauw Wit

Onlangs heeft Blauw Wit haar nieuwe website van Voetbalassist met het nieuwe ontwerp van deze organisatie online gezet.

Net zoals buurman FVC heeft ook Blauw Wit gekozen voor een standaard ontwerp van Voetbalassist, maar met een verticale menustructuur. De informatie is opgezet en wordt weergegeven in verschillende blokken wat de overzichtelijkheid ten goede komt.

Lees meer...

Blauw Wit verloot hoofdsponsorschap

Vanwege het feit dat er nog steeds geen nieuwe hoofdsponsor is gevonden verloot de club de plaats op de shirts van de mannen van het eerste elftal.

Het gaat dan om het hoofdsponsorschap voor de tweede seizoenshelft van de competitie. Na het faillissement van Tadema is er een gat ontstaan in de begroting en dus ontbreekt er ook een naam op de shirts. De zakenclub heeft nu bedacht om deze plaats te gaan verloten onder de sponsoren.

Lees meer...

Meer artikelen...
Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?