Get Adobe Flash player

Adverteren

VoetbaldameIndien u of uw organisatie/ bedrijf wil adverteren op deze website dan kunt u contact opnemen met LVC via het email adres. Wij overleggen graag met uw organisatie over de best mogelijke manieren van reclame via deze website.

Daarnaast komen partnerprogramma's opgenomen in TradeTracker (ook) in aanmerking voor plaatsing op deze website. Vraag vrijblijvend informatie aan over dit programma via het online formulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen omtrent de mogelijkheden die een dergelijk programma voor u kan bieden.

Vooral de vergroting van de naamsbekendheid en het stimuleren van verkeer naar de website en uiteindelijk meer verkopen zijn vaak de belangrijkste redenen voor een bedrijf om een affiliateprogramma te starten.

Indien u of uw organisatie een eigen partner programma heeft dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met LVC.

Bartering.

Uw bedrijf/ organisatie kan ook prijzen beschikbaar stellen voor onze prijsvragen. Bij de bekendmaking van de winnaars op deze website zullen de bedrijven die prijzen beschikbaar hebben gesteld met hun bedrijfsnaam worden genoemd als tegenprestatie.

Neem contact met ons op via het email adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien..

 

 

Zoeken
Enquete
Een nieuw Cambuurstadion, wat doe je?
 
Advertentie